Ugrás a kezdőlapra


Rólunk

a tervező:

Székely Anna Család CsipkeDesign

Fejér-Székely Anna vagyok, formatervezőként és design menedzserként végeztem a Moholy-Nagy Művészeti Egyetemen 2010.-ben. Jelenleg egy három éves kislány és egy féléves kisfiú anyukájaként próbálom a családanyaság és a kreatív munka kettős hivatását megélni.

Háziasszonyként, és a gasztronómia szerelmeseként ezekben a sablonokban összefonódott a szakma és a hobbi: kezdetekben egy véletlen folytán saját használatra készíttettem saját tervezésű sablonokat, majd ezek sikerén felbuzdulva később gondoltam arra, hogy készülhetnének nagyobb számban, értékesítési célra is.

Számomra a sütés, ételkészítés is alkotás, ami valamiért megnyugtat, egyfajta terápiának nevezném, ugyan úgy, mint a rajzolást vagy a mintázást. Szeretek mindig valami újat vagy többet hozzátenni ezekhez. Beleszerelmesedtem a gasztronómiába, és mivel tervező művész vagyok, a gasztronómia esztétikájába is.

Ezen az oldalon összegyűjtöttem azokat a recepteket is, amelyeket bátran ajánlok a sablonokhoz. Szót ejtek a technikákról és fontos tudnivalókról is. Szeretném tovább adni azt az örömet, ami engem elkap a finom és szép étkek készítésekor, alkotásakor.

Ez vagyok tehát én, a tervező, akihez bármikor bátran lehet fordulni egyedi igényekkel, ötletekkel, kihívásokkal a mamintiart@gmail.com email címen.

a gyártó:

A sablonok gyártói és kivitelezői a csipkedesign, egy nagyon kedves családi vállalkozás. Velük együtt közösen találtuk meg az ételfogyasztáshoz megfelelő alapanyagot, és rugalmasságukkal bármikor rendelkezésemre állnak. Az ő webshopjukban lehet megvásárolni a sablonokat.