Ugrás a kezdőlapra

Háziasszonyoknak

Lépésről-lépésre leírásokat, használható, jó recepteket gyűjtöttem össze a lelkes főzögetőknek, saját tapasztalatok alapján.

Sokféle technika alkalmazható a sablonokkal, az egyszerűtől a bonyolultig. Az önmagában varázslat, hogy a süteményt az is szépen ki tudja díszíteni, akinek esetleg nincsen hozzá kézügyessége, egyszerűen azzal, hogy megszórja valamivel egy sablonon át, mivel maga a motívum szép. De ezen felül sok módszer létezik, amiket összegyűjtöttem, fejlesztgettem.

Válogassanak a recept tárból, lapozzák az online kiadványokat, amelyet kinyomtatva saját használatra vagy a sablon mellé ajándéknak is elkészíthetnek.

A recepteken felül a technikákat és velük együtt az alapvető tudnivalókat is gyűjteményeztem, melyeket jó szívvel ajánlok kezdőknek és haladóknak (külön jelölés van az egyszerűbb és a bonyolultabb eljárásoknak)!

Egyfajta küldetésnek is tekintem, hogy segítsem az embereket abban, hogy maguk készítette süteményekkel, ételekkel lepjék meg szeretteiket… Az ünnepeknek a fényét emeli a jól megválogatott menüsor, a szép ételek, minőségileg ünnepelni pedig jó.

Jó munkát, szép élményeket kívánok!