Ugrás a kezdőlapra

Egyedi sablonok

Nem csak a meglévő díszítő sablonokból lehet választani, bármilyen egyedi felirattal, emblémával, vagy mintával is készíthetünk sablont!

Szülinapi tortára, vagy akár esküvői süteményekre is kiváló lehet valamilyen személyes, egyszeri jel, vagy sütni- főzni szerető háziasszonyok számára kiváló ajándék lehet a kedvenc figurájával készült sablon, amivel teljesen egyedi süteményeket tud készíteni. Nászajándéknak készülhetnek a pár monogramjával vagy a meghívó mintájával készülő sütemények- ezekhez készíthetjük el a sablont. A lehetsőségek tárháza szinte végtelen.

Cukrászdák, kávézók, vendéglátó helyek is kiaknázhatják ezt a lehetőséget: nagyon sok szinttel emelkedhet a kialakított arculat színvonala, ha a felkínált kávé, turmix vagy sütemény a hely sajátos arculatához illeszkedő kakaó szórással van felszolgálva, vagy igazán kiemelkedő lehet az a vendéglátó egység, ahol a zsíros kenyér egyedi mintájú paprika szórást kap.

Kérem, emailben jelezze egyedi igényeit, ahol a részleteket és az árajánlatot megbeszéljük.

Az egyedi igények alapján készülő sablonok elkészítésére tervezéssel és gyártással, postázással együtt minimum 7 munkanapot számoljanak.